Over China City & Contact Info

Al meer dan 20 jaar gesitueerd in Kuurne met een leuke chaotische personaliteit. Naast standaard beschikbare menus in algemene aziatische restaurants, introduceert China City langzamerhand steeds meer unieke, nieuwe smaken en recepten. Mede door de unieke achtergrond (een erg rond-emigrerende Maleisische ‘chinezen’ {van origine van Shanghai}) en grote interesse in koken en eten.

China City heeft geen relatie of affiliatie met andere restaurants met hetzelfde naam of andere aziatische restaurants. We waren toen niet zo uniek met onze naamkeuze.

De chef, dhr. H.S. Lou, is sinds zijn 14de al aan het koken (in Maleisië, Singapore, Zuid-China, Nederland, Engeland, Duitsland en de afgelopen 15+ jaar in België) om rond te komen en is hier na al die jaren er nog steeds, met zijn nu al 40 jaren ervaring.
Veel mensen vinden zijn sauzen zeer uniek en een volle rijke smaak.

Wij gebruiken en zijn ook zeer voor het gebruik van biologische, hoge, al dan niet het beste kwaliteitsproducten van de lokale leveranciers en producenten, naast exotische imports voor speciale gelegenheden.

Uitbaatster: Stephanie Soo
Brugsesteenweg 80
8520
, te Kuurne
Tel:056 36 00 36
Fax:056 36 00 84
E-mail: Send a mail~! (Voor niet dringende vragen)

Tegenover de Ford Garage Moderne en naast Camion Verhuring.
Vanuit Kortrijk, voorbij de Ring Shopping Center.
Inkom van het restaurant heeft een brug over een vijvertje.

(Tekst op de site is geschreven door T.L. Lou
Design + hosting door XIII @ X111 )

Gratis wifi
CC80_Belgacom [open]
Telenet homespot en wep b wifi {pass}
Nin. art. hotspot (The Cloud) [open]